Neem makkelijk contact op

Sporters

Direct makkelijk je vraag stellen? Klik hier. Binnen één werkdag reactie. Geen kosten

Speciale regeling voor sporters in Spanje helaas afgeschaft

Voorheen gold er voor sporters die tijdelijk voor werk naar Spanje verhuisden een fiscaal gunstige regeling, beter bekend als de Beckhamregeling. De regeling bestaat nog steeds maar sinds 2015 zijn sporters nadrukkelijk van deze regeling uitgesloten.

Aangezien we van sporters nog steeds vragen krijgen over deze regeling, en deze een belangrijke impact had, houden we deze pagina graag in stand.

Maar wij blijven het sporters makkelijk maken

Als buitenlandse sporters het geluk hebben om door een Spaanse club gecontracteerd te worden, zoals voetballers hockeyers en basketballers, of Spanje als trainingsbasis te kunnen aanhouden, zoals wielrenners, dan is hun verblijf in Spanje meestal tijdelijk, doorgaans maximaal enkele jaren.

Sporters willen zich dan op de sport focussen en geen randzaken om zich heen te hebben. De adviseur uit eigen land blijft in charge en krijgt de schone taak om een goed contact in Spanje te vinden, waarmee in het Engels of bij voorkeur zelfs in de eigen taal gecommuniceerd kan worden, met ervaring op het gebied van sporters en grensoverschrijdende fiscaliteiten.

Voor deze adviseurs en begeleiders zijn wij graag een vooruitgeschoven post in Spanje. We maken het de adviseurs dan makkelijker, en de sporter kan zich op sport blijven focussen.

Kunnen wij je van dienst zijn?

Heb je vragen over dit onderwerp of zoek je een contact dat je (internationale) belastingzaken behartigd en je belastingaangiften verzorgd in Spanje?

Neem vrijblijvend contact op.

Je krijgt binnen één werkdag reactie