Neem makkelijk contact op

Piloten

Direct makkelijk je vraag stellen? Klik hier. Binnen één werkdag reactie. Geen kosten

Dutch Pilot Desk Spain

Er zijn veel Nederlandse piloten, stewards en stewardessen die in Spanje wonen maar nog wel voor Nederlandse maatschappijen vliegen. Voor hen zijn speciale regelingen van toepassing die tot forse fiscale voordelen kunnen leiden.

Voordelen Euro Economics voor piloten en cabinemedewerkers

  • Euro Economics heeft als eerste de betreffende regeling door de Spaanse fiscus specifiek voor piloten in een ‘ruling’ bevestigd gekregen.
  • Euro Economics heeft met succes belasting terug kunnen vorderen van de Spaanse fiscus voor luchtvaartmedewerkers waar deze regeling niet goed of helemaal niet was toegepast.
  • Euro Economics heeft de basisinformatie van deze regeling in een Nederlandstalige brochure staan die we je als service graag toesturen.
  • Vele andere vragen zullen door je collega’s al eerder aan ons gesteld zijn. Wij hebben de antwoorden en informatie gedocumenteerd en sturen je ook deze graag als service toe.
  • Wij hanteren onze laagste tarieven voor luchtvaartmedewerkers. Dit zonder enige concessie ten aanzien van de kwaliteit. Je bent bij ons in goede handen.

Kunnen wij je van dienst zijn?

Ben je piloot of cabinemedewerker en heb je vragen over dit onderwerp of zoek je een contact dat je belastingaangiften verzorgd in Spanje?

Neem vrijblijvend contact op.

Je krijgt binnen één werkdag reactie