Neem makkelijk contact op

Over ons

Het grootste Nederlandstalige kantoor in Spanje

BelastingenSpanje.nl is een initiatief van Euro Economics, het grootste Nederlandstalige adviesbureau in Spanje.

Filosofie > makkelijker én leuker!

Wij willen het onze relaties makkelijker én leuker maken.

Wij willen dat onze relaties zich geen zorgen hoeven te maken om hun belastingaangiften in Spanje. Wij zorgen ervoor dat er aan de Spaanse belastingverplichtingen wordt voldaan.

Wij zoeken hierbij niet het scherpst van de snede, hierdoor is er ook minder kans op inspecties (die in Spanje niet plezierig zijn).

Op deze wijze dragen wij er aan bij dat onze relaties minder tijd kwijt zijn aan belastingzaken en daardoor meer kunnen genieten van Spanje. Zo hebben onze relaties het makkelijker én leuker.

Geschiedenis in het (heel) kort

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam om Nederlandse en Belgische bedrijven en particulieren te begeleiden bij financiële, fiscale en juridische zaken in Spanje. De behoefte aan professionele begeleiding in de eigen taal was groot en al snel werden de eerste medewerkers aangenomen.

In 2002 bestond het team uit 5 collega’s en werd samen met Dick Roest de stap gewaagd om Euro Economics Madrid te openen. In 2004 volgde Euro Economics Marbella samen met Barbara Ingenbleek. In 2005 werd een aandeel genomen in Ibersupport van Edwin van der Westen dat later is omgedoopt in Euro Economics Girona. In 2017 zijn we een Euro Economics Alicante gestart in La Nucia in de provincia Alicante met Marieke van den Boom, en in 2019 hebben we Euro Economics Mallorca geopend met Vincent Werner.

Het werk nam toe, de teams werden uitgebreid en we verhuisden noodgewongen maar met plezier naar grotere kantoren. Wij hebben inmiddels een team van meer dan 60 collega’s bestaande uit advocaten, juristen, fiscalisten, adviseurs, boekhouders, salarisadministrateurs en client support medewerkers.

We zijn hiermee het grootste zelfstandige kantoor in Spanje dat uitsluitend buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren begeleidt en we hebben relaties afkomstig uit 5 werelddelen mogen bedienen in heel Spanje.

Kunnen wij je van dienst zijn?

Wil je een vraag stellen of offerte aanvragen? Klik naar keuze:

Je krijgt binnen één werkdag reactie

Je bent van harte welkom. Geen kosten.