Neem makkelijk contact op

Informatieve aangiften

Direct makkelijk je vraag stellen? Klik hier. Binnen één werkdag reactie. Geen kosten

Nationaal en internationaal

Er zijn verplichte aangiften voor internationale omzet en kosten, alsook een aangifte waarin dient te worden aangegeven met welke bedrijven er in een jaar voor meer dan 3.000 euro zaken is gedaan. De bedrijfsgegevens en totaalbedragen dienen dan vermeld te worden.

Indien een Spaanse vennootschap bezittingen in het buitenland heeft, dient hier in sommige gevallen ook aangifte voor worden gedaan. Relaties van EuroEconomics worden hier automatisch op geattendeerd. Is dit mogelijk voor jouw bedrijf van toepassing en ben je geen relatie van Euro Economics, neem dan via de link onder aan deze pagina vrijblijvend contact met ons op.

Kruising van gegevens

Voor de bovengenoemde aangiften geldt dat zij informatief zijn. Er hoeft geen belasting betaald te worden, maar wel worden deze gekruisd met andere informatie en aangiften. Bij vermeende onjuistheden kunnen er dan inspecties worden ingesteld.

Wil je meer informatie?

Wij kunnen voor de Spaanse filialen van buitenlandse moederbedrijven deze belastingaangiften uit handen nemen en tevens de volledige belastingadministratie verzorgen.

Wil je hier meer informatie over of denk je dat wij je van dienst kunnen zijn? Stel vrijblijvend en makkelijk je vraag.

Je ontvangt binnen één werkdag reactie