Neem makkelijk contact op

Blog Post

Spanje loopt voorop voor wat betreft automatische internationale uitwisseling van belastinggegevens. In 2014 publiceerden wij al over intiatieven tot automatische gegevensuitwisseling met 54 landen.

Hoe actueel dit is blijkt uit een interessant artikel over dit onderwerp dat gisteren in De Standaard gepubliceerd is. Lees hier hoe de Belgische fiscus meer dan een miljoen inlichtingen over belastingplichtigen uitgewisseld heeft met andere landen.

Welke gegevens worden uitgewisseld?

Het initiatief tot automatische gegevensuitwisseling heeft betrekking op bankrekeningen, aandelen, deposito’s, verzekeringen, enz.

Tevens wordt informatie verstrekt over degenen op wiens naam deze rekeningen en producten staan en wie de feitelijke controle over de rekeningen en bezittingen hebben.

Meer weten over automatische gegevensuitwisseling?

Lees hier ons artikel uit 2014 met achtergondinformatie over deze pro-actieve maatregel om belastingontwijking te voorkomen.

Ons advies: voorkom dat je vervelende inspecties krijgt en zorg dat je belastingaangiften compleet en perfect op orde zijn.

Ons statement: geniet van Spanje

Ons statement is dat als wij als buitenlanders naar Spanje komen om van dit mooie land te genieten, dat wij dan ook onze bijdrage dienen te doen op de wijze zoals ons gastland dat verwacht.

Wij verzorgen de aangiften voor onze relaties met deze insteek. Dit heeft als bijkomend voordeel voor onze relaties dat zij rustig kunnen slapen en daardoor nog meer van Spanje kunnen genieten.

Wil je ook nog meer van Spanje genieten? Vraag ons Nederlandstalig voorstel aan, wij zijn je graag van dienst.

Vragen over belastingen in Spanje?

Heb je vragen over belastingtarieven of belastingaangiften in Spanje, of zoek je een kantoor dat je van A tot Z kan helpen met informatie en het verzorgen van je aangiften in Spanje?

Stel ons makkelijk en vrijblijvend je vraag.

Je krijgt binnen één werkdag reactie

Je bent van harte welkom. Geen kosten.